Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2019

Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την λευτεριά της Πατρίδας μας

Εικόνα
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Αντώνης Κακούρης μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Δημοτική Ισοπολιτεία» παρέστησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.  «Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για τη λευτεριά της Πατρίδας μας, περήφανοι για τους αγώνες του έθνους μας και την Ιστορία μας», δήλωσε ο κ. Κακούρης, μετά την κατάθεση στεφάνου. Νωρίτερα τα μέλη του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Κακούρη παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία στην μητρόπολη ενώ το απόγευμα πήραν μέρος στην περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που είναι η πολιούχος της πόλης.

Παρουσίαση του συνδυασμού "Δημοτική Ισοπολιτεία" από τον υποψήφιο δήμαρχο Ιλίου Αντώνη Κακούρη

Εικόνα
Με σύνθημα «Μπορούμε Περισσότερα» ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Αντώνης Κακούρης παρουσίασε τον συνδυασμό «Δημοτική Ισοπολιτεία». Στο κατάμεστο δημαρχείου Ιλίου, το οποίο αποδείχτηκε μικρό για τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια «συμμαχία των ικανών και άξιων, τίμιων και εργατικών», ο κ. Κακούρης παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού και μίλησε για το όραμα και τις προτεραιότητες του, ώστε να γίνει το Ίλιον μια «Πόλη Ζωής». Σε αυτές περιλαμβάνονται η αξιοποίηση του Πάρκου Τρίτση ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών του Ιλίου. Η επέκταση του μετρό στο Ίλιον, καθώς από αβελτηρίες της παρούσας διοίκησης του δήμου δεν περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό της εταιρείας. Και τέλος η δημιουργία χώρων πάρκινγκ, η έλλειψη των οποίων δημιουργεί προβλήματα τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της αγοράς της πόλης.  Στην ομιλία του ο κ. Κακούρης κάλεσε «όλους τους δημότες που μοιράζονται τις ίδιες αρχές, τα ίδια ιδανικά, που αγαπούν την πόλ

Αύριο η παρουσίαση του συνδυασμού "Δημοτική Ισoπολιτεία" του υποψήφιου δημάρχου Ιλίου Αντώνη Κακούρη

Εικόνα
Μόνο μια μέρα έμεινε προκειμένου η «Δημοτική Ισοπολιτεία» να παρουσιάσει τον συνδυασμό της και τις προτάσεις της για την πόλη του Ιλίου. Μην ξεχνάμε πως πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για της δημοτικές εκλογές και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις των συνδυασμών πρώτου κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αύριο το απόγευμα στις 19:00 σας περιμένουμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Ιλιου, να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το Ιλιον, ώστε να γίνει μια πόλη ζωής γιατί αξίζουμε περισσότερα.

Κάλεσμα του υποψηφιου δημάρχου Ιλιου κ. Αντώνη Κακούρη στην παρουσίαση της δημοτικης παράταξης «Δημοτική Ισοπολιτεία»

Εικόνα
Με το σύνθημα «Αξίζουμε Περισσότερα» αρχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Αντώνης Κακούρης και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους δημότες Ιλιου για την παρουσίαση του συνδυασμού «Δημοτική Ισοπολιτεία» σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλιου, την Δευτέρα 18/3/2019 και ώρα 19:00.

Η Δημοτική Ισοπολιτεία Ιλίου γιόρτασε τα Κούλουμα στο Πάρκο Τρίτση

Εικόνα
Αντιπροσωπεία της δημοτικης παράταξης δημοτική ισοπολιτεία, με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Ιλιου κ. Αντώνη Κακούρη συναντήθηκε το μεσημέρι για να γιορτάσει τα κούλουμα στο πάρκο σύμβολο του δήμου μας, το πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τριτσης». Η καρδιά της πόλης μας χτυπάει εκεί, στο μητροπολιτικό πάρκο του δήμου μας, που γίνεται πόλος έλξης για τους πολίτες όλου του λεκανοπεδίου. Ο κ. Αντώνης Κακούρης και τα στελέχη του συνδυασμού, έδωσαν το δυναμικό παρόν, εκμεταλλευόμενοι τον ανοιξιάτικο καιρό και γιόρτασαν παραδοσιακά τα κούλουμα και συζήτησαν με δημότες που επέλεξαν να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα στην όαση της φύσης που προσφέρει το πάρκο μας.

Ανακοίνωση της δημοτικης ισοπολιτείας για την ημέρα της γυναίκας

Εικόνα
Ανακοίνωση της δημοτικης ισοπολιτείας για την ημέρα της γυναίκας Ήταν 8 Μαρτίου του 1857 όταν εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας από την Νέα Υόρκη διαδήλωναν για καλύτερες συνθήκες εργασίας. 8 Μαρτίου 1977 θεσπίστηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη. 8 Μαρτίου 2019 και ενώ μιλάμε για ισότητα των δυο φύλων, η πραγματική εικόνα προδίδει την αλήθεια, ιδιαίτερα στην χώρα μας με την μισθολογική ανισότητα με τους άνδρες για την ίδια εργασία να αμοίβονται σχεδόν το διπλό ποσό, με την κατανομή του εργατικού δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο να κυμαίνεται 81,7% και στις γυναίκες 68,7% ενώ αντίστοιχα η ανεργία για τους άνδρες βρίσκεται στο 5,7% και στις γυναίκες στο 6,4%. Η σημερινή μέρα δεν είναι γιορτή, αλλά μια μέρα τιμής για τις γυναίκες, τις καθημερινές μαχήτριες της ζωής, της οικογένειας της εργασίας.  Η Δημοτική Ισοπολιτεία τιμάει και σέβεται τις γυναίκες. Ως δημοτική παράταξη θα φροντίσουμε για ίσες